Maak het uzelf gemakkelijk met een traiteur aan huis

Restaurant Cadiz is de ideale locatie voor al uw evenementen, maar soms is het uiteraard leuker om gewoon thuis te vieren. Restaurant Cadiz werkt ook als traiteur en kan u helpen met het organiseren van een leuk feestje. Begin maar al te watertanden bij het aanschouwen van deze kaart, contacteer ons en wij brengen uw bestelling gratis aan huis! Bestellen kan tot 2 dagen voor uw evenement, zelf afhalen in ons restaurant wanneer het U past, kan natuurlijk ook.

Koud buffet

Zalm Belle Vue
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Gerookte paling
Gerookte forel
Tomaat garnaal
Perzik met tonijn
Mimossa eitjes
Carpaccio van zalm , dille en appelsien
Tomaat mozzarella
Hesp met meloen
Rosbief , Varkensgebraad met groenten garnituur
Huisgemaakte pastei met z'n garnituur
Pasta met hesp en basilicum
Carpaccio van runds met basilicum
Groenten buffet ( slasoorten, tomaat, komkommer, mais, knolselder,boontjes, enz)
Sauzen buffet
Aardappelsla, rijst, brood
29.00€

Koude voorgerechten p.p.

Oesters Creuse (maat 3) 1.50€ p/st
Tartaar van zalm met Grnay Smith appel, avocado en zure room 13.00€
Carpaccio van Sint-Jacobs oesters met kruidige brunoise van tomaat 13.00€
Trio van meloen met Parmaham (soepje - mousse - oosterse brunoise) 12.00€
Rundscarpaccio klassiek of Rundscarpaccio met truffeldressing 12.50€

Koude en warme hapjes

Koude hapjes (mini gerechtjes) 1.50€
Warme hapjes ( mini gerechtjes) 1.40€
Huisbereide mini vidéetjes, per 20 stuks (5 kaas, 5 garnaal, 5 ham, 5 zalm) 14.00€

Warme voorgerechten

Scampi Cadiz (tomatenroomsaus) 11.50€
Thaise scampi van de chef (rode curry - kokosmelk) 11.50€
Scampi met fijne groentjes 11,50€
Huisbereide kaaskroketten 9.50€
Huisbereide garnaalkroketten 10.50€
Trio van scampi, Sint-Jacobsnootje en kabeljauw op een bedje van fijne groentjes en een roomsausje 15.00€
Asperges à la Flamande met grijze garnaaltjes 13.00€
Ovenschoteltje van witte en groene asperges in een romig sausje met een gegratineerd eitje 13.00€
Gegrilde aubergine met feta, kaviaar van aubergine, kerstomaatjes, olijven en tuinkruiden 11.50€

Huisbereide soepen (per liter)

Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers 9.50€
Tomatenroomsoep met basilicumolie 8.00€
Courgettesoep met kruidenkaas 8.50€
Soep van zoete aardappel en groene pesto 8.50€
Mosselsoepje met koriander 8.50€

Hoofdschotels

Lamskroon met lentegroentjes, kruidensausje en gratin 22.00€
Zuiders gebakken lamssteak, crème van bloemkool met parmezaan, jonge wortel, krieltjes met rozemarijn en vleesjus 24.00€
Varkenshaasje met jonge wortel en boontjes, champignonroomsaus en kroketten 21.50€
Parelhoen 'fine Champagne' met groene asperges en kroketten 20.00€
Kip met rode curry en kokosmelk, groene groenten en rijst 19.00€
Rundsvlees met rode curry en kokosmelk, groene groenten en rijst 21.00€
Gebakken kabeljauw met een preisausje, grijze garnalen en pomme duchesse 24.00€
Op vel gebakken zalm met jonge spinazie en mascarpone, tagliatelle en oventomaatjes

22.00€

Desserten

Parfait van citroen en aardbei 5.50€
Duo van chocolademousse 5.50€
Dessertenbordje van de chef 6.50€
Tiramisu met speculaas 5.00€
Pavlova (meringue) met rood fruit 5.50€


Traiteurmenu (1) 37.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Trio van meloen met Parmaham
  • Courgettesoep met kruidenkaas
  • Parelhoen 'fine Champagne' met groene asperges en kroketten
  • Duo van chocolademousse

Traiteurmenu (2) 41.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Asperges à la Flamande met grijze garnaaltjes
  • Courgettesoep met kruidenkaas
  • Varkenshaasje met jonge wortel en boontjes, champignonroomsaus en kroketten
  • Pavlova (meringue) met rood fruit

Traiteurmenu De Luxe 45.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Ovenschoteltje van witte en groene asperges in een romig sausje met een gegratineerd eitje
  • Aspergeroomsoep met gerookte zalmsnippers
  • Zuiders gebakken lamssteak, crème van bloemkool met parmezaan, jonge wortel, krieltjes met rozemarijn en vleesjus
  • OF
  • Gebakken kabeljauw met een preisausje, grijze garnalen en pomme duchesse
  • Dessertenbordje van de Chef

Traiteurmenu kids 15.00€/pp

  • Kaaskroket (1st)
  • Tomatensoep met balletjes
  • Kippenfilet met ovenappel en kroketjes
  • Duo van chocolademousse
Back to Top