Organiseeer uw evenement in restaurant Cadiz en beslis zelf over het menu, de muziek en de versiering

Een feestje thuis houden is een heel gedoe: koken, kuisen en entertainen. Dan is het beter om te relaxen in ons restaurant in Pepingen en u te laten bedienen!

Zowel voor grote als kleinere evenementen

Zo kan u het gehele restaurant met plaats voor ruim 60 personen reserveren voor uw communie of verjaardag. Bedenk ook dat er een terras is in de zomer voor 50 personen en twee speeltuinen voor de kinderen. U hoeft uiteraard niet de gehele ruimte te reserveren en opteert dan voor een intiemer evenement waarbij een deel van het restaurant wordt afgeschermd. Restaurant Cadiz is ook geschikt voor serieuzere gelegenheden zoals vergaderingen en koffietafels. Contacteer restaurant Cadiz en dan kunnen jullie samen de tijden, het menu, de versiering, de muziek en alles wat u maar wilt bespreken!

De kwaliteiten van Restaurant Cadiz

Johan & Isabelle zijn trots op de Belgische klassiekers die ze met plezier voor u bereiden tot 21u30. Maar u hoeft hiervoor niet eens uw evenement naar het restaurant in Pepingen te verplaatsen. U kan dit gezellig thuis doen en gewoon hun traiteurdiensten bestellen.

De deuren van Cadiz staan natuurlijk niet enkel open voor evenementen. Kom gewoon eens langs om te genieten van een heerlijke portie mosselen of andere feestgerechten.

Back to Top