Maak het uzelf gemakkelijk met een traiteur aan huis

Restaurant Cadiz is de ideale locatie voor al uw evenementen, maar soms is het uiteraard leuker om gewoon thuis te vieren. Restaurant Cadiz werkt ook als traiteur en kan u helpen met het organiseren van een leuk feestje. Begin maar al te watertanden bij het aanschouwen van deze kaart, contacteer ons en wij brengen uw bestelling gratis aan huis! Bestellen kan tot 2 dagen voor uw evenement, zelf afhalen in ons restaurant wanneer het U past, kan natuurlijk ook.

Koud buffet

Zalm Belle Vue
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Gerookte paling
Gerookte forel
Tomaat garnaal
Perzik met tonijn
Mimossa eitjes
Carpaccio van zalm , dille en appelsien
Tomaat mozzarella
Hesp met meloen
Rosbief , Varkensgebraad met groenten garnituur
Huisgemaakte pastei met z'n garnituur
Pasta met hesp en basilicum
Carpaccio van runds met basilicum
Groenten buffet ( slasoorten, tomaat, komkommer, mais, knolselder,boontjes, enz)
Sauzen buffet
Aardappelsla, rijst, brood
29.00€

Koude voorgerechten p.p.

Oesters Creuse (maat 3) 1.50€ p/st
1/2 Kreeft ‘ Belle Vue'per 100gr Dagprijs
Duo van zalm "belle vue" en tomaat garnaal met huisbereide sausjes 11.00€
Tartaar van zalm met gemarineerde Sint-Jacobs oester en fijne groentjes 13.00€
Pastei van ree en ganzenlever met opgelegd jefke , ajuinconfituur , veenbessen en briochebrood 13.00€
Terrine van ganzenlever met z'n klassieke garnituur met briochebrood 13.50€
Fijne sneetjes kort gebakken rundsvlees met truffeldressing, kerstomaatjes, rucola, pijnboompitjes en parmezaanschilfers 12.50€

Koude en warme hapjes te verkrijgen op aanvraag

Koude hapjes (mini gerechtjes  1.50€
Warme hapjes ( mini gerechtjes 1.40€
Huisbereide mini vidéetjes, per 20 stuks (5 kaas, 5 garnaal, 5 ham, 5 zalm) 12,00€

Warme voorgerechten

Scampi Cadiz (tomatenroomsaus) (7st.) 11.50€
Scampi van de chef (roomsaus van bisque) 11.50€
Scampi met fijne groentjes 11,50€
Vispannetje van kabeljauw met champignons en grijze garnalen in witte wijnsaus 13.00€
1/2 Kreeft Dagprijs
Huisbereide kaaskroketten 9.50€
Huisbereide garnaalkroketten 10.50€
Trio van scampi, Sint-Jacobsnootje en kabeljauw op een bedje van fijne groentjes en een roomsausje 15.00€
Sint-Jacobsnootjes en schijfjes witte pens met gestoofde sjalot en bospaddestoelen 14.00€
Op vel gebakken zalm met bospaddestoelen en erwtencrème 12.50€
Millefeuille van bladerdeeg met romige wilde paddestoelen, Italiaanse ham en parmezaan 12.50€

Huisbereide soepen

Kreeftenroomsoep 7.00€
Tomatenroomsoep met basilicum en mascarpone 5.00€
Vissoep met rouille en toast  6.50€
Pompoenroomsoep met kruidige room en coquille 6.00€

Hoofdschotels

Stoofpot van hinde met spekjes en champignons, ovenappel met veenbessen en amandelkroketten 20.00€
Hindenfilet met portosausje, appel met veenbessen, opgelegd Jefke, witloofstronkje en amandelkroketten 24.00€
Filet van fazant met romige saus van Petrus bier, ovenappel met veenbessen, witloofstronkje, spruitjes en kroketjes 22.00€
Lamskroon met groentenkrans, kruidensausje en truffelgratin 22.00€
Eendenborst met crème van pompoen, witloofstronkje, spruitjes en kroketjes 19.50€
Varkenshaasje met gekarameliseerd spek en sjalot, witloofstronkje en kroketjes 19.50€
Parelhoen 'fine champagne' met wintergarnituur en kroketjes 18.00€
Kwartel met stamppot van groene kool en spekjes, moesterdsausje met Chimay 19.00€
Gebakken kabeljauw met een preisausje, grijze garnalen en pomme duchesse 24,00€
Medaillon van zeeduivel in spekjasje met kalfsjus, oventomaat en krieltjes met rozemarijn 22.00€
Zeewolf met crème van pompoen, kerstomaatjes, rucola, pijnboompitjes en parmezaan 24.00€

Desserten

Huisbereide Kerst of Nieuwjaarsstronk (boterroom mokka) 5.50€
Duo van chocolademousse 5.50€
Dessertenbordje van de chef 7.00€
Tiramisu met speculaas 5.00€
Pavlova (meringue) met rood fruit 5.50€


Traiteurmenu (1) 37.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Pastei van ree en ganzenlever met opgelegd Jefke, uienconfijt, veenbessen en briochebrood
  • Pompoenroomsoep
  • Stoofpot van hinde met spekjes en champignons, ovenappel met veenbessen en amandelkroketten
  • Huisbereide Kerst – of Nieuwjaarsstronk (Boterroom mokka)

Traiteurmenu (2) 41.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Sint-Jacobsnootjes en schijfjes witte pens met gestoofde sjalot en bospaddestoelen
  • Pompoenroomsoep 
  • Filet van fazant met romige saus van Petrus bier, ovenappel met veenbessen, witloofstronkje, spruitjes en kroketjes
  • Huisbereide Kerst- of Nieuwjaarsstronk (boterroom mokka)

Traiteurmenu De Luxe 45.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Trio van scampi, Sint-Jacobsnootje en kabeljauw op een bedje van fijne groentjes en een roomsausje
  • Kreeftenroomsoep
  • Hindenfilet met portosausje, appel met veenbessen, opgelegd Jefke, witloofstronkje en amandelkroketten
  • OF
  • Zeewolf met crème van pompoen, kerstomaatjes, rucola, pijnboompitjes en parmezaan
  • Huisbereide Kerst- of Nieuwjaarsstronk (boterroom mokka)

Traiteurmenu kids 15.00€/pp

  • Kaaskroket 1st
  • Tomatensoep met balletjes
  • Kippenfilet met ovenappel en kroketjes
  • Petit beurretaart
Back to Top