Maak het uzelf gemakkelijk met een traiteur aan huis

Restaurant Cadiz is de ideale locatie voor al uw evenementen, maar soms is het uiteraard leuker om gewoon thuis te vieren. Restaurant Cadiz werkt ook als traiteur en kan u helpen met het organiseren van een leuk feestje. Begin maar al te watertanden bij het aanschouwen van deze kaart, contacteer ons en wij brengen uw bestelling gratis aan huis! Bestellen kan tot 2 dagen voor uw evenement, zelf afhalen in ons restaurant wanneer het U past, kan natuurlijk ook.

Koud buffet

Zalm Belle Vue
Gerookte zalm
Gerookte heilbot
Gerookte paling
Gerookte forel
Tomaat garnaal
Perzik met tonijn
Mimossa eitjes
Carpaccio van zalm , dille en appelsien
Tomaat mozzarella
Hesp met meloen
Rosbief , Varkensgebraad met groenten garnituur
Huisgemaakte pastei met z'n garnituur
Pasta met hesp en basilicum
Carpaccio van runds met basilicum
Groenten buffet ( slasoorten, tomaat, komkommer, mais, knolselder,boontjes, enz)
Sauzen buffet
Aardappelsla, rijst, brood
29.00€

Koude voorgerechten p.p.

Oesters Creuse (maat 3) 1.50€ p/st
1/2 Kreeft ‘ Belle Vue'per 100gr Dagprijs
Duo van zalm "belle vue" en tomaat garnaal met huisbereide sausjes 11.00€
Tartaar van zalm met gemarineerde Sint-Jacobs oester en fijne groentjes 13.00€
Pastei van ree en ganzenlever met opgelegd jefke , ajuinconfituur , veenbessen en briochebrood 13.00€
Terrine van ganzenlever met z'n klassieke garnituur met briochebrood 13.50€

Koude en warme hapjes te verkrijgen op aanvraag

Koude hapjes (mini gerechtjes  1.50€
Warme hapjes ( mini gerechtjes 1.40€
Huisbereide mini vidéetjes, per 20 stuks (5 kaas, 5 garnaal, 5 ham, 5 zalm) 12,00€

Warme voorgerechten

Scampi Cadiz (tomatenroomsaus) (7st.) 11.50€
Scampi van de chef (roomsaus van bisque) 11.50€
Scampi met fijne groentjes 11,50€
Vispannetje van kabeljauw,witte wijn,champignons en grijze garnalen 12.00€
1/2 Kreeft Dagprijs
Huisbereide kaaskroketten 8.50€
Huisbereide garnaalkroketten 9.50€
Gegratineerde Sint-Jacobs oesters 13.00€
Pommes moscovite 10.50€
Op vel gebakken zeebaars ,wortel,geroosterde ui,broccoli en créme van erwtjes 13.50€
Krokant van wilde paddestoelen,italiaanse hespen,parmesan 12.00€

Huisbereide soepen

Kreeftenroomsoep 7.00€
Tomatenroomsoep met basilicum en mascarpone 5.00€
Vissoep met rouille en toast  6.50€
Pompoenroomsoep met kruidige room en coquille 6.00€
Camenbert soep (paprika en camenbert )  5.50€

Hoofdschotels

Filet van Marcassin met witloofstamppot, zwarte pens, appel en kroketten 24.00€
Hindenfilet met portosausje appel met veenbessen, opgelegd Jefke met amandelkroketten 24.00€
Fazant op Brabantse wijze (per 2p) 18.50€ p.p
Stoofpot van hinde met z'n wintergarnituur, spekjes en amandelkroketten 18.00€
Lamskroon met groentenkrans ,kruidensausje en gratin 22.00€
Eendeborst met peper-rodewijnsaus, witloofstronkje en kroketten 16.50€
Varkenshaasje met wilde paddestoelen en witloofstronkje en kroketten 18.50€
Parelhoen 'fine champagne' met z'n wintergarnituur 17.00€
Opgevulde kwartel (2st) met farce van kip , ganzelever en rozijntjes 19.00€
Gebakken kabeljauw met een preisausje, grijze garnalen en pomme duchesse 24,00€

Desserten

Huisbereide Kerst of Nieuwjaarsstronk (boterroom mokka) 5.50€
Duo van chocolademousse 5.50€
Dessertenbordje van de chef 6.50€
Tiramisu met speculaas 5.00€
Parfait van citroen en aardbei  5.50€


Traiteurmenu (1) 35.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Pastei van ree en ganzenlever met opgelegd Jefke, uienconfijt, veenbessen en briochebrood
  • Pompoenroomsoep
  • Stoofpot van hinde met z'n wintergarnituur, spekjes en amandelkroketten
  • Huisbereide Kerst – of Nieuwjaarsstronk (Boterroom mokka)

Traiteurmenu (2) 39.00€/pp

  • 2 koude en 2 warme hapjes
  • Scampi, Sint-Jacob oester en kabeljauw op een bedje van fijne groentjes in blanke botersaus
  • Pompoenroomsoep 
  • Filet van marcassin witloofstamppot, zwarte pens, appel en kroketten
  • Huisbereide Kerst of Nieuwjaarsstronk (boterroom mokka)

Traiteurmenu kids 15.00€/pp

  • Kaaskroket 1st
  • Tomatensoep met balletjes
  • Kippenfilet met ovenappel en kroketjes
  • Petit beurretaart
Back to Top